Le First English Fanfic

Hello and assalamualaikum. Di sini aku yg bernama Nuramirah Farzana Ahmad Kamal nak cakap yg aku dah berjaya buat english fan fic aku yg pertama -.-


Aku tak adalah confident mne pun dgn fan fic tu but I hope ramai yg bacalah. Lol. By the way, aku tak tulis fanfic tuh dkt blog. Aku tulis dkt Asianfanfics dot com. 

Gabra doe aku! Gila tak gabra ? Dahlah english fanfic. Takut je kalau org2 dekat situ judge grammar aku apa semua. 

Alhamdulillah lah setakat nih ada gak org yg sudi subscribe cerita tuh. Agak terharu gaklah. Haha xD 

Tajuk ceritanya My Future Boyfriend Kim Sunggyu and My Scandal Oh Sehun.  [klik here]

Subscribe lah sekali kalau sudi xD Haha. Tapi aku tak paksa. Menarik, subscribe. Kalau tak, tak payah pun tak apalah. Aku redha ._. 

2 responses to Le First English Fanfic

  1. fabfic?
    uhh..
    nice blog!
    suka sangat!

    blogwalking
    http://nurainishahroni.blogspot.com/